Jump to content

Våra regler kan du hitta här!. Var god besök Downloads för att ta del av filer som kan förbättra din upplevelse.

Arnamide SwedishRP Mod -- Ladda ner här.

 • Announcements

  • sMEK

   Namnändring   2018-01-12

   Nu inför vi en ny viktig regel som vi vill att ni fixar så fort ni kan. Struntar man i detta kan man riskera avstängning tills det är fixat.
   Alla måste byta namn på Forumet/Teamspeak så att man heter samma på alla platser och du bör heta samma som du gör på steam.
    

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Idag
 3. Pontus Aaberg

  Din ansökan har blivit GODKÄND!. Kontakta en admin för permissions.
 4. Bilhandlare ansökan | tydjesjo

  Din ansökan har blivit GODKÄND!. Kontakta en admin för permissions.
 5. Ansökan Bilsäljare Leo Tyrone

  Din ansökan har blivit GODKÄND!. Kontakta en admin för permissions.
 6. Förtal, Falska Anklagelser

  Finns X antal vittnen under händelsen också, så jag kan påpeka att han inte alls har gjort någon/några falska anklagelser då de gäller rasistiska påhopp och de vet du väl.
 7. Vad är ditt in-game/TS namn?: Smokey.Vem vill du rapportera?: Tagga personen du vill rapportera med @namn @Toxal/RävenVad är det som har hänt?: Han har i mitt inlägg där jag ansöker om unbann skrivit att jag gjort " X antal rasistiska påhopp" Har bett om bevis på detta då det inte stämmer, Men utan framgång. Jag känner då toxal IRL, Och han är sur på mig, och beter sig som ett barn, Därför gör han detta, Så därför bestämmer jag mig för att göra denna rapport också, Så jag inte blir felbehandlad pga falska anklagelser. Vill du ha ersättning? Isåfall vad?: -Bevis: inlägg om unbann där han skrivit sitt svar på mitt inlägg.Efter att din rapport är postad ger vi alltid den anmälda minst 48h till att reagera till din rapport. Vi förväntar oss att den rapporterade antingen erkänner sitt brott i kommentarer här nedan alternativt strider för sin rätt. En admin kommer samtidigt att granska och följa ärendet till detta är avslutat.
 8. Bröderna Balaj

  Vi jobbar nu åt kartellen och de kommer vara vårt syfte! Göra allt för att kartellen ska få de så bra som möjligt, vi hjälper även till med droger åt dem
 9. Igår
 10. Bröderna Balaj

  Vi har även en ide på att börja sälja sprängmedel, men isåfall kommer vi bara sälja till folk som vi vet kommer använda de till ett RP syfte.. Men för detta så kommer vi behöva få perms osv och admins godkännande att kunna ta fram sprängdeg. Men detta är bara en idé och ett bra syfte till ett gäng. Och genom detta kommer vi även kunna dra in mer pengar och polisen får mer att göra! Men som sakt bara en idé tills att admin skulle kunna godkänna det.
 11. Unban KellyJr

  Namn in game: KellyJrSteamprofil länk: http://steamcommunity.com/profiles/76561198220338693/Vem bannade dig: Kquez, Opp3, Arnamide, Staven, Smek, jag tror allaVarför blev du bannad?: Tror jag hade några varningar innan, men inte säker, men fick kanske varningar för jag va uppkäftig eller kaxig, en gång råka jag döda en kille som slog mig, trodde man kunde slå nån mer än 1 gång men gör man de dör man tydligen så fick lära mig något nytt då men bad om ursäkt till honom efter sen drog fram mitt automatvapen som polis rätt ofta men jag hade mina anledningar, flera som copbaita så dom förtjäna det tyckte jag, sen varför jag vart bannad va för att jag fått mycket skit, rånad flera gånger, som civil och som polis, tycker många rpfailat, tänker inte säga vilka redan sagt till smek om 2 specifika händelser då några admins tyckte lite olika så de är ju förvirrande(som vi kan prata om för jag skulle vilja veta exakt vad som va rätt och vad som va fel) så jag vart rånad 30sekunder efter jag precis vart rånad så jag rage hårt, riktigt hårt och drog fram automatvapen och sköt mot folk sen körde på 3 stycken (som sen kom in i min stream och jag bad om ursäkt till) och gav en kille böter när han rånade mig för ville vara jobbig mot honom och jag rpfaila när han höll mig som gisslan eller vad han gjorde, men bara för andra gör fel betyder de inte att jag kan göra fel så jag förstår varför jag vart bannad och fick en "hård" ban inget litet jag gjordeHar du läst på reglerna igen och lärt dig av ditt misstag?: Jag har läst reglerna och förstått, jag visste reglerna innan men kommer ta dom seriöst nu och hålla mig till rp ändå ifall folk rpfailar och inte kan reglerna så kommer jag köra på med rp och sen ta det med admin istället för dom sköta det så kör jag bara vidare och lever KellyJr livet (KellyJr saknar sin riri och polisbil)
 12. Ansökan om unbann

  Och finns det inga bevis, Så tycker jag ni ska se över er "staff" Lista då dom kommer med påhopp som ej är sanna.
 13. Ansökan om unbann

  Jasså? Vill gärna ha bevis på dom också =)
 14. Ansökan om unbann

  Plus ett X antal Rasistiska påhopp.
 15. Ansökan om unbann

  Namn in game: SmokeySteamprofil länk: http://steamcommunity.com/id/primetimeofficialVem bannade dig: Opp3Varför blev du bannad?: Jag blev bannad för powergaming, 2 killar kom till garaget, Slimez och någon annan, Dom började sparka på min bil, så det blev tjafs, Sedan så slog dom ner mig, Och efter det vart jag bannad för powergaming.Har du läst på reglerna igen och lärt dig av ditt misstag?: Ja.
 16. Bröderna Balaj

  Vi kommer även ta in 2-3 mer personer längre fram i tiden
 17. Ansökan HamletJ

  Mall för ansökan som Sjukvårdare: Namn på teamspeak/forum: HamletJ Ålder: 17 Varför vi borde välja dig: Jag har alltid velat spela rp men har inte hittat någon seriöst server. Jag spelar ofta och tycker det är kul att hjälpa folk. Vad kan du bidra med som Sjukvårdare på servern: Jag kan hjälpa folk som har blivit skada och jag kan köra bil. Vad har du för tidigare egenskaper som Sjukvårdare: Jag har snabba reaktioner och har hjälp många personer. Hur länge har du spelat FiveM: ca 1 månad Varför valde du just oss: Jag tycker detta ser ut som en seriös server med många seriösa spelare. Kort information om dig som person: Jag är duktig på att köra och jag tycker om att hjälpa folk online. Jag har altid velat spela på en seriös RP server.
 18. Ansökning till EMS

  Steam Namn: Gandai GTA V Namn: G4nda1 Discord: Gandai#7422 Mall för ansökan som Sjukvårdare: Namn på teamspeak/forum: Gandai Ålder: 17 år Varför vi borde välja dig: För att jag är väldigt seriös och vill hjälpa att rädda världen mot olyckor. Vad kan du bidra med som Sjukvårdare på servern: Hjälpa folket och överleva ute i farliga världen Vad har du för tidigare egenskaper som Sjukvårdare: Snabba Reflexer och listiga bilmanövers. Hur länge har du spelat FiveM: Ungefär 1 Månad Varför valde du just oss: Det är min dröm att bli en Sjukvårdare och att hjälpa människor. Kort information om dig som person: Jag Heter Lars Olof, Bor på landet, gillar att köra bil och jag är en väldigt fin person.
 19. Förra veckan
 20. Unban / mikek

  Tack för försvaret vem du än är! <3 Tycker själv att det är orimligt att jag fick permban.
 21. Unban / mikek

  Vet inte riktigt ifall jag får lägga en kommentar här eller inte, men tycker faktiskt att Mikek har rätt i just denna situation. Korrektera mig ifall ni tycker att han har fel, men det han skriver verkar fullt förståeligt och att få permaban på en gång verkar också orimligt. Samt som han skrev, denna admin bröt ju också halft FearRP regeln. VDM- When a player kills you with a vehicle for no reason in a game of role play.(Taget ifrån en sida, källan kan ni hitta här ifall ni undrar. https://www.roleplay.co.uk/topic/1119-guide-to-what-is-vdm-and-rdm/) I just denna situation så var det ju absolut inte så att föraren i RS6:an körde över Kquz helt utan anledning. Föraren körde för snabbt vilket är polisens jobb att stoppa och stanna föraren. Föraren hade INTE kört in i massa andra spelare innan dethär för då hade ni fått in reports. Vid detta tillfälle så var det så att Adminen INTE ens gjort det vanliga som man gör innan man går över en väg, Vilket är att kolla höger vänster. Eftersom att föraren körde i 200/kmh så är det omöjligt att polisen INTE skulle se han ifall han kollade höger och vänster. Att komma upp i den farten går inte att göra efter en direkt svängningen. Bilen måste ha sin tid för att komma upp där. Nu så var det ju så att bilen som föraren körde i var en RS6:A, vilket är en bil som är väldigt snabb, men oavsett det så tar det fortfarande typ 4 sekunder att komma upp i den hastigheten. Ifall polisen kollade höger vänster så skulle han troligen inte bli överkörd som sagt. Som han skrev här också. Det var ju inte meningen. Powergaming är inte enligt mig rimligt att sätta in här. Förstår att det kan vara så att föraren körde snabbt iväg efter incidenten, men som sagt. Ifall Polisen då hade spelat med lite omtanke och faktiskt själv följa reglarna med t.ex fearRP så skulle det ta troligen inte hända. Roligt att en person(mikek pratar jag om här) som är ny till denna staden får permaban för en sak som inte ens var mening medans Adminen som själv bröt mot en regel fortfarande är admin och kan springa runt som han vill. Mina tankar iallafall. Ni får jättegärna skriva det som ni tycker inte stämmer in här. Men enligt mig är detta bara halft skamligt.
 22. Vi måste hjälpas åt.

  Arnamide Roleplay är ett snabbt växande Community och strävar efter att bli Sveriges bästa RP server och leverera 110% seriös RP med både massvis med roliga scenarios samt nya vänner att lägga till på listan. För att nå det mål vi vill är det viktigt att ni som medlemmar i Arnamide Roleplay strävar efter att nå samma mål som oss. Detta gör vi enklast genom att var och en ser till att ha koll på reglerna, levererar högklassig RP och aldrig förstör en upplevelse för någon annan som spelar på servern. Samarbete är nyckeln till att lyckas . Just nu Jobbar alla admins för fullt med att lösa alla problem och vi vill att alla ska hjälpas åt. Alla är just nu less på personrån och för att rädda det har vi tagit bort vapenlicens och sagt att det måste vara minst en polis inne på servern för att få råna en person. Vi vill inte att vi ska styra spelet med regler. Vi vill att alla spelare ska själva ta initiativ och göra detta till rolig och kreativ server. tex Födelsedagskalas, dragrace , cykeltävling , bilträff, offroad arrangemang det är bara fantasin som sätter stopp. Vi vill att alla ska ha kul på servern och inte behöva köra som idioter inne i stan samt vara orolig över att ständigt bli rånad. Låter det bra är detta något alla vill vara med på och sträva efter? Tack för att du valt Arnamide Roleplay!.
 23. Unban / mikek

  Namn in game: mikek / Rachman AbazaSteamprofil länk: http://steamcommunity.com/id/m1kek/Vem bannade dig: Tror att det var Kquez.Varför blev du bannad?: Jag hade precis fått tag i en audi rs6 och ville såklart testa hur snabbt den går. Så jag körde ungefär 200 i staden men sen så springer en snubbe ut på gatan och jag råkar köra över honom. Sedan blir jag teleportad till Kquez. Han sa sedan att det var powergaming att jag körde för snabbt i staden och att det var VDM fast jag råkade köra på han. VDM tycker jag absolut inte att det var eftersom det inte var med flit. Sen att det var powergaming fattade jag inte riktigt heller, kör jag för snabbt i staden så är det väl polisens jobb att ta mig? Det är väl inte orealistiskt att köra för snabbt? Jag kanske har fel men tycker verkligen att han överreagerade att ge mig permban, istället för att ge mig en varning, kick eller jail. En sak jag även vill lägga till är att jag tycker att Kquez bröt mot FearRP genom att bara springa ut på gatan (inte på övergångsställe) där bilar kör utan att han tänker att det är en fara för livet att springa där. Det är inte så att man bara springer över gatan IRL när det kör massa bilar där. När jag sa till han att han bröt mot FearRP så sa han att "FearRP är bara när någon siktar ett vapen på dig och hotar" och att det inte hade något med bilar att göra, fast det är mycket mer än så. Verkar inte som att han själv förstår reglerna. Har du läst på reglerna igen och lärt dig av ditt misstag?: Ja, jag har lärt mig av mina misstag och läst om reglerna.
 24. Stoppa kriminella!

  Vi i staff håller med om det ni säger. Just nu har vi gått från 80% till 95% kriminalitet på servern, vilket även vi tycker är extremt tråkigt. Problemet i det hela är att en person kan sitta och säga/skriva att han ska vara laglydig men väl inne på servern så är personen inte det. Vi kan omöjligt hålla koll på vilka som sagt vad, och vi kan inte heller sitta och granska spelarna med deras ansökningar. Vi håller på och försöker komma på idéer om hur vi ska lösa denna situationen på bästa sätt samt försöker dra åt reglerna för kriminalitet så att man egentligen inte ska behöva vara kriminell i alla situationer. Vi är mycket medvetna om problemet och gör vårt bästa för att lösa det. Man måste även komma ihåg att det är ni tillsammans med oss som styr hur RP på servern ska va. Alla väljer vilken väg deras karaktär ska gå.
 25. Chesme Stream

  johed5
 26. Fortino Family

  Ändring 2: Gänget syfte är att kunna göra återkommande brott som t.ex Välplanerade och bra utförda Bankrån, indrivning av pengar men även erbjuda beskyddning mot betalning.
 27. Bröderna Balaj

  Felix Balaj (jarestad) är också medlem
 28. Bröderna Balaj

  Organiserad brottslighet typ som rån. Vi har även planer på att börja jobba åt större gäng. Vi har pratat med ett annat gäng och vi har 99% säkert ett jobb inom det gänget. Vi kan även bli anställda för att mörda någon eller skydda folk.
 29. Fortino Family

  Ändring Kusinerna jobbar för tillfället väldigt nära maffian och utför småjobb åt dem och har för avsikt att fortsätta på det spåret och på så sätt växa i maffians ögon samtidigt som dem plockar droger mot betalning hos kartellen.
 1. Load more activity
Copyright © Arnamide Roleplay 2017-2018. All rights reserved by sMEK.
×

Important Information

Vid användning av denna sida samtycker du till våra Terms of Use.