Jump to content

Våra regler kan du hitta här!. Var god besök Downloads för att ta del av filer som kan förbättra din upplevelse.

Arnamide SwedishRP Mod -- Ladda ner här.

 • Announcements

  • sMEK

   Namnändring   2018-01-12

   Nu inför vi en ny viktig regel som vi vill att ni fixar så fort ni kan. Struntar man i detta kan man riskera avstängning tills det är fixat.
   Alla måste byta namn på Forumet/Teamspeak så att man heter samma på alla platser och du bör heta samma som du gör på steam.
    

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 2018-01-12 in all areas

 1. 1 point
  Här kommer en tutorial på hur man ställer in sin Mick/Ljud i FiveM. Då detta är den frågan man får av 8 av 10 personer så finner jag det lämpligt att göra en tutorial på detta. Det är enkelt!, följ dessa 9 steg. Gå in i spelet och klicka på "Esc" som är placerat högst upp till vänster på ditt tangentbord. 1. Klicka på "Settings". 2. Klicka på "Voice Chat". 3. Se till så att du har "Voice Chat Enabled" på "ON", samt "Microphone Enabled" på "ON". 4. Se till så att du har valt din mikrofon/headset samt högtalare som du använder och ställ in ljudet för hur högt och känsligt du vill att det ska vara. 5. Skit i denna, Du är redan på settings så du behöver inte trycka där igen, det var jag som var lite trött.. 6. Klicka på "Key Bindings" och sedan klicka "Enter" på ditt tangentbord. 7. Klicka på "GTA Online". 8. Se vilken knapp du måste klicka på för att prata i spelet alternativt ställ in den knapp du vill klicka på för att prata. (I detta fall är det mina settings och jag pratar genom att klicka på "Mouse 4" på min datormus.) 9. KLART!, Nu kan du börja prata i spelet!. Tyckte du att denna guiden var bra?. Klicka gärna på hjärtat här till höger för att visa det! ------>
Copyright © Arnamide Roleplay 2017-2018. All rights reserved by sMEK.
×

Important Information

Vid användning av denna sida samtycker du till våra Terms of Use.