Jump to content

Våra regler kan du hitta här!. Var god besök Downloads för att ta del av filer som kan förbättra din upplevelse.

Arnamide SwedishRP Mod -- Ladda ner här.

 • Announcements

  • sMEK

   Namnändring   2018-01-12

   Nu inför vi en ny viktig regel som vi vill att ni fixar så fort ni kan. Struntar man i detta kan man riskera avstängning tills det är fixat.
   Alla måste byta namn på Forumet/Teamspeak så att man heter samma på alla platser och du bör heta samma som du gör på steam.
    

sMEK

Community Ansvarig
 • Innehåll skapat

  549
 • Registrerades

 • Senast besökt

 • Dagar vunna

  15

sMEK last won the day on January 12

hade den mest gillade tråden!.

Gemenskapens rykte

38 Excellent

Om sMEK

Senaste profil besökare

779 profile views
 1. Pontus Aaberg

  Din ansökan har blivit GODKÄND!. Kontakta en admin för permissions.
 2. Bilhandlare ansökan | tydjesjo

  Din ansökan har blivit GODKÄND!. Kontakta en admin för permissions.
 3. Ansökan Bilsäljare Leo Tyrone

  Din ansökan har blivit GODKÄND!. Kontakta en admin för permissions.
 4. Stoppa kriminella!

  Vi i staff håller med om det ni säger. Just nu har vi gått från 80% till 95% kriminalitet på servern, vilket även vi tycker är extremt tråkigt. Problemet i det hela är att en person kan sitta och säga/skriva att han ska vara laglydig men väl inne på servern så är personen inte det. Vi kan omöjligt hålla koll på vilka som sagt vad, och vi kan inte heller sitta och granska spelarna med deras ansökningar. Vi håller på och försöker komma på idéer om hur vi ska lösa denna situationen på bästa sätt samt försöker dra åt reglerna för kriminalitet så att man egentligen inte ska behöva vara kriminell i alla situationer. Vi är mycket medvetna om problemet och gör vårt bästa för att lösa det. Man måste även komma ihåg att det är ni tillsammans med oss som styr hur RP på servern ska va. Alla väljer vilken väg deras karaktär ska gå.
 5. unban ansökan försvann?

  Din ansökan har inte blivit borttagen, Den har lagts i "Arkiverat". Vill du titta på den så finns den i den mappen. För kännedom så nekades din ansökan av både @Kquez och @0pp3. Känner du att du blivit felbehandlad av något slag?, Isåfall kontakta en annan admin i teamspeak så får den personen kolla på ärendet. --TRÅD LÅST--
 6. unban ansökan försvann?

  Ska forska i vart din ansökan tagit vägen. Återkommer.
 7. Unbann / Okan

  Din bann ligger från @Arnamide och det är han som avgör om du ska unbannas. Invänta svar från Arnamide här.
 8. Bröderna Balaj

  Lämna in ett annat syfte -Det är Maffian och Kartellen som har hand om Vapen respektive Droger.
 9. Fortino Family

  Vad god lämna in ett annat syfte. -Man kan inte i ansökan gå in med inställningen att det enda syftet ska vara att skapa krig mot kartellen. Även om det är vad ni kommer göra senare så måste detta ske via RP, gänget måste ha ett annat syfte som är mer relevant än enbart kriga.
 10. Los Ellos de Plomo - Ansökan

  Var god lämna in ett annat syfte. -Man kan inte redan vid ansökan framföra att man kommer ha god kontakta med Maffian och Kartellen. Detta är kontakt som får eftersökas via RP och kan lika väl nekas som godtas.
 11. Bilhandlare

  Din ansökan hart blivit GODKÄND!. Kontakta en admin i teamspeak för permissions.
 12. Arnamide bakgrundsbilder

  Av: sMEK
 13. rdm/Powergaming

  @czyftw har 24h på sig att reagera på rapporteringen. Har ingenting skett inom denna tidsram så kommer vi avsluta ärendet och vidta åtgärder efter den fakta vi fått. Ändringar efteråt varken kan eller kommer att ske.
 14. RDM..

  Vet du vad personen heter här på forumet?
 15. Uppdatering Forum 2018-01-13 Tillägg -Lagt till en flik för "Twitch Streams" där man kan se folk som streamar. -Lagt till snabbknapp för Teamspeak/Discord på "homepage". -Lagt till en liten symbol på folks profilbilder i trådar som visar om personen är offline/online. -Lagt till forumstatistik längst ner på "homepage". -Lagt till Server information för RP1 & RP2 på "homepage". -Lagt till ikoner i menyn. Ändringar -Ändrat layout för donationer på "Donera". -Ändrat så att "Staff" & "Develover" finns med i "Ansök" fliken. Kommande -Jobbar på att få in en funktion för ansökningar. -Förbättra twitch funktionen så att alla streamers profiler är med istället för enbart den som lägger till (sMEK).
Copyright © Arnamide Roleplay 2017-2018. All rights reserved by sMEK.
×

Important Information

Vid användning av denna sida samtycker du till våra Terms of Use.