Jump to content

Våra regler kan du hitta här!. Var god besök Downloads för att ta del av filer som kan förbättra din upplevelse.

Arnamide SwedishRP Mod -- Ladda ner här.

 • Announcements

  • sMEK

   Namnändring   2018-01-12

   Nu inför vi en ny viktig regel som vi vill att ni fixar så fort ni kan. Struntar man i detta kan man riskera avstängning tills det är fixat.
   Alla måste byta namn på Forumet/Teamspeak så att man heter samma på alla platser och du bör heta samma som du gör på steam.
    

Shawky

Whitelisted
 • Innehåll skapat

  37
 • Registrerades

 • Senast besökt

Allt postat av Shawky

 1. då så

 2. svenska regler

  tjena jag tycker att vi ska ha svenska polis regler t.ex bilar får ha neon men färgen som är olaglig röd, blå!
 3. ligger 60k minus har ingen mat kan man reseta sin karaktär eller något ligger minus för att jag har blivit tagen av polisen.
 4. bilförsäljare

  Namn på teamspeak/forum: lays Ålder:15 men mogen i betandet Varför vi borde välja dig: för jag är en trevlig person och gillar att spela RP jag har tidigare egenskaper. Jag sålde bilar innan restart. och kunde beställa in bilar! Vad har du för tidigare egenskaper som Bilhandlare: alla saker förutom hur man beställer bilar det hade jag inte tillgång till Hur länge har du spelat FiveM:257 timmar på steam Vad har du för tidigare egenskaper inom Roleplay: alla saker ska vara som irl. Varför vill bu bli bilhandlare? för att jag spelar riktigt mycket och tyckte att det var roligt förut! Varför borde vi vilja dig som bilhandlare? För jag är en trevlig person och hjälper till hela tiden när jag kan. Kort information om dig som person: Jag heter Lucas. Jag spelar väldigt mycket jag i skolan och när jag kommer hem spelar jag, jag kan vara ute ibland med det händer inte ofta jag är ute. jag bor i Västerås och går i skolan. jag går inte på någon sport Jag brukar komma in på serven ungefär 5 på kvällen när det är skola annars när det är helger så går jag in kl 10 ungefär! Ha en trevlig dag!
 5. ambulans!

  vi har fått igenom våran ansökan!
 6. ambulans!

  vi som jobbar inom (blå jus) ambulansen hur gör man för att vårat företag ska få in pengar?
 7. några svenska bilar!

  yes!
 8. några svenska bilar!

  jag tycker att vi skulle kunna fixa alla Volvos och Saab EPA (a-traktor) (Volvo duett) om det skulle kunna gå det skulle vara svin roligt om ni skulle fixa det! Ha en trevlig dag! //shawky ts lays
 9. svenska regler

  ok det är en regel nu eller? det skulle vara bra att ni skulle kunna sätta det och så att alla vet det med!
 10. Neon problem

  konstigt
 11. Neon problem

  lägger du in bilen i ditt garage?
 12. bilhandlare ansökan

  Namn på teamspeak/forum: lays Ålder:15 Varför vi borde välja dig: för jag är en trevlig person och gillar att spela RP jag har tidigare egenskaper. Jag sålde bilar innan restart. Vad har du för tidigare egenskaper som Bilhandlare: alla saker förutom hur man beställer bilar det hade jag inte tillgång till Hur länge har du spelat FiveM:169 timmar på steam Vad har du för tidigare egenskaper inom Roleplay: alla saker ska vara som irl. Varför vill bu bli bilhandlare? för att jag spelar riktigt mycket och tyckte att det var roligt förut! Varför borde vi vilja dig som bilhandlare? För jag är en trevlig person och hjälper till hela tiden när jag kan. Kort information om dig som person: Jag heter Lucas. Jag spelar väldigt mycket jag i skolan och när jag kommer hem spelar jag, jag kan vara ute ibland med det händer inte ofta jag är ute. jag bor i Västerås och går i skolan. jag går inte på någon sport Jag brukar komma in på serven ungefär 5 på kvällen när det är skola annars när det är helger så går jag in kl 10 ungefär! Ha en trevlig dag!
 13. bilhandlare ansökan

  jag blir anställd eller inte vi får se
 14. Mer pengar vid rån

  +1
 15. korrupt mod

  =(
 16. korrupt mod

  : =(
 17. korrupt mod

  : =( : =( : =( : =( : =(
Copyright © Arnamide Roleplay 2017-2018. All rights reserved by sMEK.
×

Important Information

Vid användning av denna sida samtycker du till våra Terms of Use.