Jump to content

Våra regler kan du hitta här!. Var god besök Downloads för att ta del av filer som kan förbättra din upplevelse.

Arnamide SwedishRP Mod -- Ladda ner här.

 • Announcements

  • sMEK

   Namnändring   2018-01-12

   Nu inför vi en ny viktig regel som vi vill att ni fixar så fort ni kan. Struntar man i detta kan man riskera avstängning tills det är fixat.
   Alla måste byta namn på Forumet/Teamspeak så att man heter samma på alla platser och du bör heta samma som du gör på steam.
    

Fantozzi Fortino

Test Moderator
 • Innehåll skapat

  7
 • Registrerades

 • Senast besökt

 • Dagar vunna

  1

Gemenskapens rykte

1 Neutral

Om Fantozzi Fortino

 1. Fortino Family

  Ändring 2: Gänget syfte är att kunna göra återkommande brott som t.ex Välplanerade och bra utförda Bankrån, indrivning av pengar men även erbjuda beskyddning mot betalning.
 2. Fortino Family

  Ändring Kusinerna jobbar för tillfället väldigt nära maffian och utför småjobb åt dem och har för avsikt att fortsätta på det spåret och på så sätt växa i maffians ögon samtidigt som dem plockar droger mot betalning hos kartellen.
 3. Fortino Family

  ÄNDRING** Vi vill ha "Rogers Salvage Scrap" Som territorium
 4. Fortino Family

  Gängets namn: Fortino Family Gängets historia: Fortino Family grundades 1969 av Francesco Fortino i Venedig, Italien. Francesco rekryterade unga arbetslösa människor till sin verksamhet som snabbt växta i respekt, och med resoekt kommer även fienden. I December 1973 hamnade Fortino family i fejd med Cosimo Family men eftersom att Francesco inte hade tillräckligt med varken vapen- eller mans styrka så bestämdes det att dem skulle flytta vidare sina affärer till New Yorks utkant. Väl framme i New York så startade Francesco snabbt en drog handel där han arbetade igenom utpressning och korruption för att dölja sina affärer för den redan styrande "The Gambino Family". Tre år senare i Augusti 1976 så hade inte Francesco bara skapat ett namn för sig själv, utan hela Fortino familjen och hade på så vis börjat bli ett hot för "The Gambino Family". Efter några noga planerade möten med "Gamino Family" så hade båda parter kommit överens om en lösning. Fortino får hålla på med sina affärer sålänge dem inte fortsätter expandera in på "Gambinos" territorium. Men efter 4 år, i September 1980 så bestämmer sig Francesco att halva New York inte räcker och beslutar sig därför för att avsluta "The Gambino Family". Efter många instormningar på krogar och diverse "driveby's" så står slutligen Francesco som New Yorks nya Maffia boss. I samma veva som affärerna har kommit igång ordentligt för Francesco så föds hans första egna son, Fantozzi Fortino den 23de Juni 1985. Och kort där efter föds även Fantozzis nya kusiner, Otto, Olle, Luka och Collin. Tilsammans växer kusinerna upp i en vardag av Utpressning och narkotika transporter som deras föräldrar sysslar med. När Fantozzi och hans kusiner fyller 15 år så begår dem sin första brottsliga handling. Dem snor en bil som Collin kör, sedan tar dem sig till närmaste bensin station där Fantozzi beodrar sina andra kusiner att gå in med en revolver och råna kassörskan. Francesco får så småning om reda på att kusinerna har tagit hans revolver och utfört rånet varpå han går in på Fantozzis rum och ger honom en ordentlig utskällning. Flertalet år går och kusinerna fortsätter att gå i deras föräldrars spår. I Januari 2018 får dem upp ögonen för en ny stad, Arnamide. Dem flyttar in den sjätte Januari med visionen av att bygga upp familjen Fortinos rykte även där... Gängets huvudsakliga syfte: Gängets huvudsakliga syfte är att försöka slå sig in på drogmarknaden och ta över monopolet på den fronten. Teritorium ni vill ha: Hamnen Gängets ledare: Fantozzi Fortino Vilka medlemmar vill du ha i ditt gäng?: Collin Fortino Otto Frotino Olle Fortino Luka Fortino Vilken TS tag vill ni ha: Gängets In-Game TAG: FORT
Copyright © Arnamide Roleplay 2017-2018. All rights reserved by sMEK.
×

Important Information

Vid användning av denna sida samtycker du till våra Terms of Use.