Jump to content

Våra regler kan du hitta här!. Var god besök Downloads för att ta del av filer som kan förbättra din upplevelse.

Arnamide SwedishRP Mod -- Ladda ner här.

 • Announcements

  • sMEK

   Namnändring   2018-01-12

   Nu inför vi en ny viktig regel som vi vill att ni fixar så fort ni kan. Struntar man i detta kan man riskera avstängning tills det är fixat.
   Alla måste byta namn på Forumet/Teamspeak så att man heter samma på alla platser och du bör heta samma som du gör på steam.
    

Didrik

Medlem
 • Innehåll skapat

  22
 • Registrerades

 • Senast besökt

Gemenskapens rykte

0 Neutral

1 Följare

Om Didrik

Senaste profil besökare

121 profile views
 1. DIDRIK SLUTA LÅS TRÅDEN

  Hej LooKaS. Eftersom att du är avstängd från vårat community så vill vi gärna inte att du sitter och kommenterar på hemsidan, Såvida du inte ansöker om en unbann. Om detta inte respekteras kan det resultera från en avstängning från forumet. Med Vänliga Hälsningar, Didrik. Moderator på Arnamide's Roleplay Community.
 2. korrupt mod

  Hej LooKas. Det du uppger stämmer ju verkligen inte. Du sitter och skriker på våra medlemmar och får dem att känna sig väldigt kränkta, Dem uppger även att han ville hoppa från huset han bort i, Det är hela 7 våningar. Det är rena självmordet. Det var inte bara idag som du missköte dig, Det var även igår. Du blev movad från ts rummet och du fortsatte hoppa in och skrika, Du kallade även vissa personer för horungar. Detta är inte ett acceptabelt beteénde och ser därför att jag behöver stänga av dig från vårat community. Även din kommentar i dennaa tråd lyder såhär: ''@Didrik blev du tappad eller slängd är min fråga?'' Bara det är väldigt omoget av dig att skriva, Har fått ett flertal anmälningar mot dig angående att du inte sköter dig. Har själv sett och hört det. Du har dels erkänt väldigt mycket som du gjort. Därav finner jag att du skall vara avstängd från vårat community med tanke på att du inte sköter dig, Har även fått höra att du blivit avstängd från andra communitys på ungefär samma grunder som du gjort här hos oss. Du är välkommen att ansöka om en unbann, Men tror svagt att vi väljer att du blir godkänd och unbannad. Med Vänliga Hälsningar, Didrik. Moderator på Arnamide's Roleplay Community.
 3. DIDRIK SLUTA LÅS TRÅDEN

  Hej igen Casaa. Jag förstår att du verkar upprörd över det som hänt, Men kan man inte uppföra sig på servern så har man inget att göra där. Det du säger stämmer verkligen inte överens om vad som har skett, Jag har intyg på det. Jag vill inte se flera trådar angående detta, Du är mer än välkommen att ansöka om en unban. Om du fortsätter att skapa trådar kan det resultera med en avstängning från hemsidan, Vänligen acceptera det och ansök om en unbann om du anser att du har blivit felaktigt behandlad / Bannad. Med Vänliga Hälsningar, Didrik. Moderator på Arnamide's Roleplay Community.
 4. modAbuse

  Hej Casaa. Du blev inte enbart avstängd från vårat community pågrund av att du nedvärderar homosexuella personer. Den största delen till att du blev bannad var att du valde att vara uppkäftig mot mig samt Rosalez. Du och Rosalez hamnade i ett RP-Scenario där han skulle råna dig, Han hade gunpoint på dig och då bör du värdera ditt liv i största prioritet. Istället för att göra det så börjar du slå honom och han väljer att döda dig, Då börjar du skrika ''Failrp'' åt honom. Både jag och han antog att du menade Failrp som att han rdm-ade dig, Vilket han absolut inte gjorde i det läget då det var ett öppet scenario. Sedan uppger du att det fortfarande är han som gjorde fel och att du har hela scenariot på film, Du uppger att du inte vill dela med dig utav den. Om det nu var han som gjorde fel och du inte hade gjort något fel så ser jag inget hinder att du skulle kunna visa den för oss då det skulle räddat dig från att bli bannad. Du uppger även att du har valt att din rp-karaktär inte ska vara rädd när det gäller gunpoints, osv osv. Där har du fel, Du måste fortfarande följa våra regler som du inte gjorde i det läget. Jag och Rosalez kan intyga att du valde att vara uppkäftig och hota om ''högre'' admins. Du är välkommen att ansöka om en unbann, Men jag tror svagt på att du bli unbannad. Med Vänliga Hälsningar, Didrik. Moderator på Arnamide's Roleplay Community. -----------------------------------------Jag stänger denna konversation, Du är välkommen att ansöka om en unbann----------------------------------
 5. Åldersgräns

  Hej LooKaS. Det stämmer bra det att vi har åldergräns på våran server, Men det finns vissa fall där vi kan se mellan fingrarna på just åldern. (Dvs om personen är mogen för dess ålder) När det gäller Keejz så har absolut inte gjort någon sorts av särbehandling med han pågrund av hans status på sociala medier. Vi har skrivit och förklarat till han att han INTE har några fördelar kring det och vi ser han som en vanlig person. Det stämmer att han inte riktigt har följt alla regler korrekt, Men det han har inte direkt brutit en regel rakt på sak. Det finns speciella speciella situationer i hans fall. Han är också inte drivit i motorn till de fel han har begått. Vi har pratat med han och gett han varningar och att han åker ut direkt på minsta fel, Vid fler frågor får du gärna kontakta oss inne på våran Teamspeak 3 server där vi kan förklara lite mer utförligt för dig angående detta. Med Vänliga Hälsningar, Didrik. Moderator på Arnamides's Roleplay Community.
 6. Hej Jåni. Jag förstår hur du känner dig just nu, Vi pratades vid förut på teamspeak angående detta ärende. Som jag förstod så hade du inte gjort något direkt fel just i det scenariot igår, Men jag fick höra i tidigare scenarios när du inte hade skött dig och därav blev du inte unbannade. Jag ska ta upp detta med lite högre uppsatta personer i communityt och sedan återkommer jag till dig angående ett svar. Det du kan göra just nu, Är att ansöka om en unban tills jag har fått tagit del av mer information angående detta. Ansöka om en unban kan du göra på följande forum: Justice Center > Ansök om Unbann. Med Vänliga Hälsningar, Didrik. Moderator på Arnamides Roleplay Community.
 7. Välkommen till min profil! :D

  Klicka på ''About Me'' för mer information.

Copyright © Arnamide Roleplay 2017-2018. All rights reserved by sMEK.
×

Important Information

Vid användning av denna sida samtycker du till våra Terms of Use.