Jump to content

Våra regler kan du hitta här!. Var god besök Downloads för att ta del av filer som kan förbättra din upplevelse.

Arnamide SwedishRP Mod -- Ladda ner här.

 • Announcements

  • sMEK

   Namnändring   2018-01-12

   Nu inför vi en ny viktig regel som vi vill att ni fixar så fort ni kan. Struntar man i detta kan man riskera avstängning tills det är fixat.
   Alla måste byta namn på Forumet/Teamspeak så att man heter samma på alla platser och du bör heta samma som du gör på steam.
    

Eric

Whitelisted
 • Innehåll skapat

  2
 • Registrerades

 • Senast besökt

Gemenskapens rykte

0 Neutral

Om Eric

 1. Mall för ansökan som Sjukvårdare: Namn på teamspeak/forum: Eric Stenson Ålder: 16 Varför vi borde välja dig: Ni borde välja mig för att jag är en glad person som inte bryr sig om vad folk säger. Jag vil också hjälpa folk i nöd Vad kan du bidra med som Sjukvårdare på servern: Jag kan bridra med att hjälpa folk som behöver det + att jag är inne nästa hela dagen Vad har du för tidigare egenskaper som Sjukvårdare: Jag har varit ambulans förare på 2 andra servrar och älskade det. Jag tycker det är kul att höra vad som har hänt med olika folk osv. Hur länge har du spelat FiveM: har inte riktigt koll men ungefär : 2-3 månader Varför valde du just oss: Jag valde er för att min kompisar spelar på denna server och at jag älskar den. har kanske spelar nu 3-4 dagar. Jag tycker att ni har coola mods och att ambulansen är skit cool Kort information om dig som person: Jag är en kille på 16 år. Jag älskar att spela fiveM för att allt kan hända. Jag sitter framför datorn hela dagen och spelar fiveM
Copyright © Arnamide Roleplay 2017-2018. All rights reserved by sMEK.
×

Important Information

Vid användning av denna sida samtycker du till våra Terms of Use.