Jump to content

Våra regler kan du hitta här!. Var god besök Downloads för att ta del av filer som kan förbättra din upplevelse.

Arnamide SwedishRP Mod -- Ladda ner här.

 • Announcements

  • sMEK

   Namnändring   2018-01-12

   Nu inför vi en ny viktig regel som vi vill att ni fixar så fort ni kan. Struntar man i detta kan man riskera avstängning tills det är fixat.
   Alla måste byta namn på Forumet/Teamspeak så att man heter samma på alla platser och du bör heta samma som du gör på steam.
    

0pp3

Moderator
 • Innehåll skapat

  352
 • Registrerades

 • Senast besökt

 • Dagar vunna

  5

0pp3 last won the day on January 19

hade den mest gillade tråden!.

Gemenskapens rykte

13 Good

4 Följare

Om 0pp3

 1. Vi måste hjälpas åt.

  Arnamide Roleplay är ett snabbt växande Community och strävar efter att bli Sveriges bästa RP server och leverera 110% seriös RP med både massvis med roliga scenarios samt nya vänner att lägga till på listan. För att nå det mål vi vill är det viktigt att ni som medlemmar i Arnamide Roleplay strävar efter att nå samma mål som oss. Detta gör vi enklast genom att var och en ser till att ha koll på reglerna, levererar högklassig RP och aldrig förstör en upplevelse för någon annan som spelar på servern. Samarbete är nyckeln till att lyckas . Just nu Jobbar alla admins för fullt med att lösa alla problem och vi vill att alla ska hjälpas åt. Alla är just nu less på personrån och för att rädda det har vi tagit bort vapenlicens och sagt att det måste vara minst en polis inne på servern för att få råna en person. Vi vill inte att vi ska styra spelet med regler. Vi vill att alla spelare ska själva ta initiativ och göra detta till rolig och kreativ server. tex Födelsedagskalas, dragrace , cykeltävling , bilträff, offroad arrangemang det är bara fantasin som sätter stopp. Vi vill att alla ska ha kul på servern och inte behöva köra som idioter inne i stan samt vara orolig över att ständigt bli rånad. Låter det bra är detta något alla vill vara med på och sträva efter? Tack för att du valt Arnamide Roleplay!.
 2. Gör mekaniker till ett whitelist jobb

  Jag jobbar på det. måste bara ta det med smekis först ;-)
 3. Server Whipe intervall

  Tycker dock att dem som har vip bilar ska få ha kvar dem.
 4. svenska regler

  jag tycker att vi alla ska anstränga oss lite extra när det gäller bilkörning inne i stan, kanske lite civil poliser infiltratörer med mera. för just nu känns det som om det är gta online med shootguns. När man ser en bil kommer i 250 km in till bilhandlaren och sedan krokar med mera så tappar man suget efter rp känslan. vi måste styra upp regler och ordning vid bilhandlaren. Man kanske kan få lite mer trafikordning om det är så att polisen kan beslagta bilen och radera den, kanske svider när man köpt en bil för 2 miljoner och sedan beslagtar polisen den. Men jag menar inte att de ska beslag ta bilen om man i rimlig hastighet driftar runt ett hörn eller kör ett streetrace, utan vad jag menar är om man kör fullgas hela tiden från bärgaren till bilhandlaren.
Copyright © Arnamide Roleplay 2017-2018. All rights reserved by sMEK.
×

Important Information

Vid användning av denna sida samtycker du till våra Terms of Use.