Jump to content

Våra regler kan du hitta här!. Var god besök Downloads för att ta del av filer som kan förbättra din upplevelse.

Arnamide SwedishRP Mod -- Ladda ner här.

 • Announcements

  • sMEK

   Namnändring   2018-01-12

   Nu inför vi en ny viktig regel som vi vill att ni fixar så fort ni kan. Struntar man i detta kan man riskera avstängning tills det är fixat.
   Alla måste byta namn på Forumet/Teamspeak så att man heter samma på alla platser och du bör heta samma som du gör på steam.
    

sLaiY

Whitelisted
 • Innehåll skapat

  11
 • Registrerades

 • Senast besökt

Gemenskapens rykte

0 Neutral

Om sLaiY

 1. Bilhandlare

  +1
 2. Swedcast Ansökan

  Är online varje dag nästan fanns inte på förmiddagen!
 3. bilhandlare ansökan

  Det är 16 årsgräns
 4. Ansökan om bilhandlare

  Namn på teamspeak/forum: sLaiY Ålder: 15 år Varför vi borde välja dig: För att jag tycker att det är sjukt Roligt att sälja bilar till spelare och jag har kunskap om det och jag vet hur allt funkar. Vad har du för tidigare egenskaper som Bilhandlare: Jag har varit ägare över bilhandlen en gång på servern så jag vet hur allt fungerar. Hur länge har du spelat FiveM: ca 5-6 veckor Vad har du för tidigare egenskaper inom Roleplay: jag har spelat RolePlay "moddet" på andra slags spel t.ex garry's mod och det är ungefär samma regler så jag vet reglerna jag är också whitelisted på servern! Varför vill du bli bilhandlare? För jag har varit före detta ägare över bilhandlen på servern men det forlorade jag genom ett rån. jag vet också hur allt fungerar så det är inga problem med att sälja bilarna. Varför borde vi vilja dig som bilhandlare? för jag som sagt vet hur allt fungerar och vill jätte gärna bli bilhandlare då jag tyckte det är sjukt roligt. Kort information om dig som person: jag är en kille på 15 år och har spelat roleplay ett ganska långt tag inom gta och andra spel. är också whitelistad på serven
 5. min /PV fungerar inte

  TJENARE MIN /PV FUNGERAR INTE! HUR SKA JAG GÖRA? Mvh/sLaiY
Copyright © Arnamide Roleplay 2017-2018. All rights reserved by sMEK.
×

Important Information

Vid användning av denna sida samtycker du till våra Terms of Use.