Jump to content

Våra regler kan du hitta här!. Var god besök Downloads för att ta del av filer som kan förbättra din upplevelse.

Arnamide SwedishRP Mod -- Ladda ner här.

 • Announcements

  • sMEK

   Namnändring   2018-01-12

   Nu inför vi en ny viktig regel som vi vill att ni fixar så fort ni kan. Struntar man i detta kan man riskera avstängning tills det är fixat.
   Alla måste byta namn på Forumet/Teamspeak så att man heter samma på alla platser och du bör heta samma som du gör på steam.
    

Birkan1

Whitelisted
 • Innehåll skapat

  2
 • Registrerades

 • Senast besökt

Gemenskapens rykte

0 Neutral

Om Birkan1

 1. Ansökan om Bilhandlare

  Namn på teamspeak/forum: Birkan Ålder: 16 Varför vi borde välja dig: Ni borde välja mig för att jag är en väldigt aktiv och trevlig grabb på serven. Jag har ett väldigt stort intresse för bilar och gillar att göra affärer. Vad har du för tidigare egenskaper som Bilhandlare: Jag har varit bilhandlare förut på en annan server som jag tröttnade på för det var nästan aldrig folk som villa köpa bilar. Men när de väl kom folk som var intresserad av att köpa tyckte de jag var trevlig och schysst. Hur länge har du spelat FiveM: Jag har spelat fiveM mer än 300 timmar men har kanske spelat på Arnamide kanske 80-90 timmar och det har varit riktigt kul. (Grym server) Vad har du för tidigare egenskaper inom Roleplay: Jag har jobbat mycket som mekaniker och gruvarbetare på denna server. Och dom flesta av mina 300 timmar på fiveM har jag nästan bara spelat på RP servrar. Varför vill du bli bilhandlare? Jag tycker det värkar väldigt kul och jag tycker själv att jag skulle passa väldigt bra som Bilhandlare. Jag gillar att prata med folk och är nästan jämnt glad och trevlig. Varför borde vi vilja dig som bilhandlare? Ni borde välja mig för att jag är schysst och trevlig och väldigt prat glad. Jag älskar värkligen bilar och har ett stort intresse för att göra affärer. Kort information om dig som person: Jag är en väldigt schysst grabb som har många vänner och även många vänner inne på Arnamide. Jag tycker det är väldigt kul att spela med vänner men har även ett stor intresse för träning. Innan jag fastnade för FiveM RP så spelade jag väldigt mycket CSGO, H1Z1 och gta5 Online.
Copyright © Arnamide Roleplay 2017-2018. All rights reserved by sMEK.
×

Important Information

Vid användning av denna sida samtycker du till våra Terms of Use.