Jump to content

Våra regler kan du hitta här!. Var god besök Downloads för att ta del av filer som kan förbättra din upplevelse.

Arnamide SwedishRP Mod -- Ladda ner här.

 • Announcements

  • sMEK

   Namnändring   2018-01-12

   Nu inför vi en ny viktig regel som vi vill att ni fixar så fort ni kan. Struntar man i detta kan man riskera avstängning tills det är fixat.
   Alla måste byta namn på Forumet/Teamspeak så att man heter samma på alla platser och du bör heta samma som du gör på steam.
    

tydjesjo

Whitelisted
 • Innehåll skapat

  3
 • Registrerades

 • Senast besökt

Gemenskapens rykte

0 Neutral

Om tydjesjo

 1. Namn på teamspeak/forum: Mitt namn här på forumet är tydjesjo, på teamspeak heter jag jeppe17k. Ålder: Jag är 18 år gammal (1999-07-28) Vad har du för tidigare egenskaper som Bilhandlare: Bilhandlare har jag inte spelat i FiveM, har jobbat som det för ett par år sedan på MTA (San Andreas) servrarna. Inte överdrivet mycket utan enbart några veckor, men förstår lite hur man ska behandla företaget och vad man får göra med bilarna etc. Hur länge har du spelat FiveM: Jag har spelat FiveM i ungefär två veckor! Vad har du för tidigare egenskaper inom Roleplay: Som sagt, MTA förr i tiden sedan lite mekaniker bakgrund på FiveM servrar här inom FiveM, bland annat på jonkopingsservern. Söker att utveckla mig själv ännu mer och vill istället sälja bilar. Varför vill du bli bilhandlare: Jag vill bli bilhandlare dels för att jag har spelat på er server några dagar nu och det har inte varit en enda bilhandlare inne någon gång, vilket ger mig intrycket av att det behövs mer. Dessutom vill jag som jag nämnde nyss, utveckla mig själv som person från mekaniker till säljare. Kort information om dig som person: Mitt namn är Jesper, jag är 18 år gammal och studerar Teknik - Samhällsbyggnad och miljö på Skanskagymnasiet i Växjö. Jag är intresserad utav datorer samt motorer, har under mina tonår kört motorcykel, cross, fyrhjuling samt även provat på snöskoter när farsan ägde för ett par år sedan. Är snabb på att lära mig, är det intressant så kommer jag brinna för det och kämpa tills jag blir en utav de bästa. Allt väl, Jesper.
Copyright © Arnamide Roleplay 2017-2018. All rights reserved by sMEK.
×

Important Information

Vid användning av denna sida samtycker du till våra Terms of Use.