Jump to content

Våra regler kan du hitta här!. Var god besök Downloads för att ta del av filer som kan förbättra din upplevelse.

Arnamide SwedishRP Mod -- Ladda ner här.

 • Announcements

  • sMEK

   Namnändring   2018-01-12

   Nu inför vi en ny viktig regel som vi vill att ni fixar så fort ni kan. Struntar man i detta kan man riskera avstängning tills det är fixat.
   Alla måste byta namn på Forumet/Teamspeak så att man heter samma på alla platser och du bör heta samma som du gör på steam.
    
Sign in to follow this  
viktor

Kartell Ansökan

Recommended Posts

Namn på forum/teamspeak: Viktor 
Ålder: 16
Tidigare jobb på Arnamide Roleplar Gäng och polis
Läst och förstått servern regler + kartellens regler: ja

Berätta om din karaktärs historia: 

Viktor Gran är en sexton årig grabb som inte har haft den bästa barndomen. När han blev äldre började han sälja droger till minderåriga personer och tjänade små pengar på det viset. Både hans föräldrar var både missbrukare och grova alkoholister, när han blivit fjorton blev han utskickad av sin familj och hamnade då på gatan allt började gå neråt han började hålla på med kriminella saker som att fixa och sälja droger vilket ledde till fel umgänge. Han fortsatte med sina problem och hamnade i mer och mer trubbel när han vart 15 år så vart han utskickad av den kommunen han levde i av socialen, han hamnade i Los Santos där han fortsatte med sina kriminella aktiviteter, Han hittade ett gäng vid namn Sueneos som var pålitligt och grabbar som hade makt. Han hade inget annat val en att börja med drogerna det fanns inget annat sätt att tjäna in pengar för honom. Viktor började sälja små kriminella saker ute på gatorna som cigaretter och liten mängd med droger. Han fortsatte sin karriär och blev allt högre uppsatt i den kriminella världen, Han ville börja med tyngre aktiviteter så han började samarbeta med Kartellen.

 

Hur kom du in i den Kriminella världen och varför?:

Viktor gran hade inget annat val än att börja med drog handel, Han hade ingen Familj inget hem allt var förstört för honom, inget sätt att tjäna pengar på förutom drogerna. Hans karriär började när han var 14 år som en springpojke åt dom stora grabbarna i Stockholms gator. Han sålde cigaretter på gatorna och andra små kriminella saker för att tjäna ihop små slantar. Han var spring pojke till han var 16 år då började han växa lite i den kriminella världen han fick vara livvakt åt en hög profil, på de sättet tjänade Viktor in snabba cash. Viktor nästa steg i den kriminella världen var att komma med i kartellen och börja jobba med sin nära vän Jonathan. Viktor hoppade av livvakt jobbet för han kända att han inte fick rätt betalt för de han gjorde, nu ville han börja med lite större grejer som hans kompis Jonathan höll på med. Viktor började smått arbeta med kartellen han började sälja stora mängder weed och andra droger till olika gäng runt staden. Han insåg att han hade hittat de han gillade droghandeln och pengarna som gled in. Viktor fortsatte att samarbeta med kartellen han fortsatte med drogerna allt mer pengar gled in han började med ännu tyngre, Viktor fraktar droger till utlandet nu med sin polare Jonathan På de viset tjänade han in feta mängder med pengar till kartellen.


 

Varför vill du bli medlem i Kartellen?(Karaktär historia): 

Viktor gran har alltid velat bli medlem i något stort då kände han att kartellen var de rätta för honom för att de höll på med samma sorts aktiviteter som honom vilket var droghandeln som han är stor nergrävd i. Viktor vill också bli en av kartellen för han känner att han behöver grabbar som kan skydda honom om de behövs, Han har alltid klarat sig själv men om man är uppe på en sån är nivå behöver man grabbar som kan backa en i strid. Viktor vill bli en mäktigt och framgångsrik man som har pengar och makt då kan man inte vara självständig man behöver ett gäng med tillit och stor makt som man kan växa med dessutom håller de på med droger som jag är i stor passion av, Viktor har också en polare i kartellen och de är en fördel för honom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din ansökan har blivit GODKÄND!.
Kontakta en admin för permissions.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Copyright © Arnamide Roleplay 2017-2018. All rights reserved by sMEK.
×

Important Information

Vid användning av denna sida samtycker du till våra Terms of Use.