Jump to content

Våra regler kan du hitta här!. Var god besök Downloads för att ta del av filer som kan förbättra din upplevelse.

Arnamide SwedishRP Mod -- Ladda ner här.

 • Announcements

  • sMEK

   Namnändring   2018-01-12

   Nu inför vi en ny viktig regel som vi vill att ni fixar så fort ni kan. Struntar man i detta kan man riskera avstängning tills det är fixat.
   Alla måste byta namn på Forumet/Teamspeak så att man heter samma på alla platser och du bör heta samma som du gör på steam.
    
Sign in to follow this  
IrIsh Oman

Bilhandlare Ansökan / IrIsh Óman

Recommended Posts

Namn på teamspeak/forum:

IrIsh Óman

Ålder:

16

Varför vi borde välja dig:

Ni borde välja mig för att jag har väldigt mycket erfarenheter när det kommer till roleplay och jag skulle säga att det nyttar väldigt mycket när det kommer till bilhandlare. Jag är även väldigt aktiv och intresserad av bilar och det leder till att jag nästan alltid kommer stå och sälja bilar vid bilhandlaren. Jag skulle säga att det är det största anledningen ni borde välja mig. 

Vad har du för tidigare egenskaper som Bilhandlare:

Jag har faktiskt inga tidigare egenskaper som en bilhandlare på några FiveM servrar. Men jag har pratat med massor av bilhandlare på flera olika communities så jag har en grund hur det fungerar mm. Jag kan säga att jag inte är helt ny och har ingen som hälst aning om hur det är. 

Hur länge har du spelat FiveM:

Just FiveM har jag inte spelat så länge  men GTA har jag mer än 1000 timmar. Som jag sa i frågan innan att jag har testat olika servrar och fått en smak på hur det är att roleplaya i gta och det är typ det jag har gjort när jag har spelat FiveM. Men nu vill jag verkligen köra en mer seriös och hardcore server eftersom jag tror verkligen att jag har det som krävs pga det jag har gått igenom. Även vilja testa ny jobb som bilhandlare. Om jag skulle sammanfatta skulle jag säga att jag är rätt ny till FiveM men jag vet hur det fungerar med roleplay mm och just nu kan jag nog säga att jag har kört det i typ 1 månad. 

Vad har du för tidigare egenskaper inom Roleplay:

 Jag har faktiskt väldigt mycket experience när det kommer till roleplay eftersom jag har över 2000 timmar i Arma 3 om ni känner igen det spelet och där har jag varit med på ett community med hög kvalite roleplay. Även har jag testat på massa olika engelska och svenska FiveM communities där du inte behöver bli whitelistad och jag tycker att det inte är lika seriöst som en whitelistad server. Men jag har testat att roleplay på dessa communities och det är inget om man jämför med arma 3. Arma 3 har jag kört stora hardcore communities med över 120 spelare inne och så har jag även varit polis på dessa communities. Det är där ifrån jag har fått bilden av just roleplay. Om jag skulle sammanfatta så skulle jag säga att jag har kört roleplay sammanlagt med alla spel i ungefär 1200 timmar. Om du har så många timmar i just den kategorien tror jag att du vet vad du håller på med. 

Jag har även testat några scenarien på eran unwhitelist server och där har jag mest fått lära mig hur det fungerar i GTA och det är väldigt likt Arma 3 och det gör det mycket lättare för mig eftersom jag har kört mer Arma 3 roleplay än GTA. Även har jag varit polis, medic och en vanligt CIV men nu vill jag även testa just kategorien "bilhandlare".

Varför vill bu bli bilhandlare?

Jag vill bli bilhandlare eftersom det ser väldigt intressant ut från vad jag har sätt. Även tror jag att man känner lite pengar på att ha detta yrke och vem vill inte ha pengar. Jag skulle även vilja bli bilhandlare för att jag vill utveckla mig själv på servern, jag vill inte bara ha ett normalt jobb utan ett whitelistat jobb. Men den största anledningen är just att det ser väldigt intressant ut att sälja bilar på ett spel.

 

Kort information om dig som person:

Jag heter Erik på riktigt men dom kallar mig IrIsh och jag gillar att spela dataspel och att vara med kompisar. På fritiden brukar jag spela fotboll och vara med mina kompisar. Det är faktiskt inte så mycket att säga om mig om jag ska vara ärlig. Jag är en vanlig halvvuxen person som gillar att spela data och vara ute och chilla. Det finns inte så mycket intressanta saker jag kan komma på men jag är en ärlig person och väldigt lugn. Jag håller inte på att skrika när jag roleplayer utan jag tar det chill framåt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din ansökan har blivit GODKÄND!.
Kontakta en admin i teamspeak för permissions.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Copyright © Arnamide Roleplay 2017-2018. All rights reserved by sMEK.
×

Important Information

Vid användning av denna sida samtycker du till våra Terms of Use.